Íny alatti fogkőeltávolítás

Egészséges fogak, ragyogó mosoly: Ismerd meg az íny alatti fogkőeltávolítást!

Szia!

Te is észrevetted már, hogy milyen fontos a tiszta és egészséges fogakról gondoskodni? Az íny alatti fogkőeltávolítás, vagy más néven a fogak mélytisztítása, egy olyan szuper módszer, amivel egyszerre tarthatod karban a fogaidat és megelőzheted a fogíny-betegségeket.

Ez a kezelés nem más, mint egy alapos tisztítás. Nem csak a fogakon, hanem az íny alatti részeken is dolgozom, speciális eszközök segítségével. Így biztos lehetsz benne, hogy nincs olyan makacs szennyeződés, amit nem távolítok el.

A kezelés lépései:

  • Először is megbeszéljük a fogaid aktuális állapotát, és csinálok egy panoráma röntgent, hogy lássam mi a helyzet odabent.
  • Aztán jöhet a tisztítás: ultrahangos eszközzel végig megyek a fogak felületén, majd kézi műszerekkel az íny alatt is.
  • Az utolsó simítás a tasakfertőtlenítés. Ezzel a lépéssel biztosítom, a fogak és az íny alatti szennyeződés teljes eltűntetését, és a fogak egészségét megőrizzük.

De mi is ez a tasakfertőtlenítés?

Egyszerűen fogalmazva, ez egy olyan eljárás, ami során ultrahangos eszközzel eltávolítom a fogakról és az íny alatti részekről a szennyeződéseket, majd speciális oldattal és lézeres módszerrel gondoskodom arról, hogy a kezelt terület teljesen tiszta és fertőzésmentes legyen.

A kezelés végén pedig megbeszéljük, hogy mik a további teendőid, hogy a fogaid hosszú távon is egészségesek maradjanak.

Tehát, ha szeretnéd a fogaidat a lehető legjobb formában tartani, gyere el hozzám egy íny alatti fogkőeltávolításra!

Várlak szeretettel!
Bíborka